Valitse puoli

Winzz Casinon kumppanisivustot

Winzz-logo

Winzz kuuluu Highweb Services Limited -yritysten perheeseen, joka kuuluu Highweb Venturesiin, joka puolestaan ​​sijaitsee osoitteessa Heelsumstraat 51, E-Commerce Park, Vredenberg, Curacao. Liittyvät lisenssit hankitaan myös Curacaolta.

Winzz kokee joulukuun 2020

winzz-kuvakaappaus de

Winzz voitot kaikille

Winzzin ​​edut:

  • Suunnittelu Neonoptikissa
  • Voittaja Hallitus on saatavana suoraan pääsivulta
  • Bonukset mahdollisia rekisteröimällä ystäviä
  • Tarjolla suuria rekisteröitymisbonuksia
  • Live-pelejä ja suosikkeja ehdotetaan suoraan

Winzzin ​​haitat:

Valitettavasti verkkosivusto on saatavilla vain englanniksi. Tämän seurauksena apukeskusta saatetaan joutua ottamaan yhteyttä useammin kuin on todella tarpeen, koska saksalaisena sinulla voi olla vaikeuksia ymmärtää. Tuki ja siihen liittyvät usein kysytyt kysymykset auttavat kuitenkin uudestaan ​​ja uudestaan, joten tuskin ongelmia pitäisi syntyä verkkosivustoa ymmärtäessä. Pankkitoiminnassa kannattaa ehkä lukea hieman perusteellisemmin etukäteen kuin saksankielisellä sivustolla.

Kuinka maksat Winzzillä?

Vie, älä sotke on Winzzin ​​motto maksujen suhteen. Winzzillä on 15 tapaa käyttää rahaa, mukaan lukien Neteller, Skrill, luottokortti, tilisiirto, Trustly ja ecopayz. Tämän vuoksi tässä vaiheessa tuskin on vaikeuksia, koska voit valita järjestelmän, jonka tunnet parhaiten.

Winzz on menestynyt uhkapeli-alalla. Ovatko kumppanit ja vertailukelpoiset sivustot yhtä laadukkaita?

Winzz - spielbank-kumppanitytäryhtiöt - Päivitetty: joulukuu 2020

Propawin

Propawin DE -logo

Propawin on saatavana useilla kielillä, valitettavasti yksikään niistä ei ole saksalainen. Vierailu on kuitenkin kannattavaa, koska erikoisuuksissa on kaikki. Muun muassa sinulle taataan 75 euron bonus vain 25 euron maksusta.

Wilderino

Wilderino DE-logo

Wilderino ympäröi itseään mysteerillä ja fantasiaoptiikalla. Joten sinut ei pelkästään viedä uhkapelien maailmaan, vaan myös outoon maailmaan ja voit antaa mielikuvituksen villiintyä. Ehkä 40–10 euron bonus auttaa sinua?

Slotohit

Slotohit DE-logo

Tämän luettelon viimeinen osa on Winzzin ​​ja vastaavien käsitteiden ympärillä Slotohit joka tunnetaan korkeista bonuksista vähäisillä talletuksilla, upeasti toimivasta VIP-klubista ja säännöllisistä turnauksista. Slotohit luottaa vuorovaikutukseen asiakkaidensa kanssa.

Casdep

Casdep DE -logo

Casdep muuttaa erikoisuuksiaan joka viikko varmistaen, että aina on olemassa kannustimia pysähtyä. Pidämme siitä paljon, koska päivittäinen uhkapeli koostuu usein vain samoista peleistä. Mutta täältä löydät aina jotain uutta pelaamista. Ja jos ei, voit vain työskennellä läpi luokkien.

Vip Spel ja Vip panokset

Vip Games DE -logo Vip Panokset DE -logo

VIP-pelit ja VIP Panokset Käytä paitsi samaa asettelua, myös jaa verkkosivuston nimi ja tyyli. Eri kohderyhmille osoitetaan esimerkiksi bonusten määrän ja erikoisuuksien kautta. Tosiasia on kuitenkin, että saat osuuden viitatuilta ystäviltä käteisenä. Joten nämä sivut ovat hyödyllisiä, jos olet pelaajaryhmä.

Ilmaiskierros Uusi

Ilmainen Spin New DE -logo

Pinaatti

Pinaatti DE -logo

Suomi Suomi